Shop gratis in Leusden: cashback voor ledlampen

29 november 2020 om 18:38

LEUSDEN Heb jij ledverlichting gekocht of ben je dat van plan? Nu krijg je tot 65 euro terug via de cashbackactie van IkWilWatt. Kijk daarvoor gauw op www.ikwilwatt.nl.


DUBBELE WINST De actie is niet alleen goed voor je portemonnee, je bent ook nog eens duurzaam bezig. Een ledlamp is 90% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 85% minder stroom dan een halogeenlamp. Hoewel ze duurder zijn, ben je per saldo dus goedkoper uit!


SLIM: NU VERVANGEN Je kunt flink energie besparen door je huis efficiƫnt te verlichten. Het is goed om alle gloeilampen en halogeenlampen te vervangen door led, ook als ze het nog doen. De energie die het kost om een ledlamp te produceren win je binnen 300 branduren terug. Alle informatie over het kiezen van de juiste lamp, feiten en fabels over dimmers en armaturen zijn te vinden op milieucentraal.nl.


CASHBACKACTIE Gemeente Leusden stimuleert via dit initiatief haar inwoners om energie te besparen via de energiecampagne www.ikwilwatt.nl. Wil je graag meer informatie of tips om te verduurzamen? Check dan www.ikwilwatt.nl of vraag een gesprek aan met een energiegids.