["Als je de liefde voor de natuur voelt, ontstaat ook de wens om haar te behouden."]

1 december 2020 om 12:08

Stichting De Groene Belevenis organiseert activiteiten rondom natuur, milieu en duurzaamheid in Leusden en omgeving. Met onze groene belevenissen willen wij stimuleren dat mensen gaan bijdragen aan een duurzamere wereld. De natuur beleven en ervaren, door te ontdekken en te genieten: dat staat bij ons centraal!
In de gemeente Leusden kunnen inwoners initiatieven aandragen waarbij De Groene Belevenis ondersteuning biedt in de vorm van informatie over de uitwerking van een initiatief en het aandragen van mogelijke financiering. In bepaalde gevallen heeft de gemeente een 'potje', in andere gevallen wordt samenwerking met lokale organisaties gezocht. De Groene Belevenis heeft een groot netwerk en brengt partijen bij elkaar!
Er zijn tal van activiteiten en professionele lessen voor basisschoolgroepen over planten, dieren, onze omgeving en hoe we om moeten gaan met onze aarde. Ook begeleidt De Groene Belevenis scholen die afvalvrij willen worden. De gebruikte lesmaterialen zijn methodevervangend of methodeondersteunend.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@degroenebelevenis.nl of kun je een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat: 033-3034940. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.