Online bedrijfsbezoek met T is for Tech

Online bedrijfsbezoek met T is for Tech

REGIO T is for Tech houdt donderdag 20 mei een online programma voor het technisch bedrijfsleven. T is for Tech zet zich in om jongeren te enthousiasmeren voor leren en werken in de techniek onder het credo ‘Sterk staaltje techniek’. ,,In de regio bouwen we samen aan trots technisch beroepsonderwijs", aldus Koen Janssen, directeur van Het Element. Hij is gespreksleider van de dag.


,,We gaan regelmatig in gesprek over de mogelijkheden om als bedrijfsleven en onderwijs samen te werken. Alles is mogelijk, ook in deze tijd is het bedrijfsleven welwillend. We denken graag met het onderwijs mee. Hoe concreter de vraag, hoe beter”, aldus Grada Krukkeland, manager personeel en organisatie bij Lomans Totaalinstallateur.


,,Op deze manier stemmen we het technisch onderwijs nog beter op de wensen van het bedrijfsleven af. De online bijeenkomst neemt mensen mee op reis naar de enorme technische ontwikkelingen van de laatste jaren. Van hypermoderne fietsen tot aan zelfopbouwende windmolens. Elma Technology en Jansen 2wielers hebben de deuren geopend en vertellen samen met enthousiaste leerlingen hun verhaal. Hoe zij samen werken aan een positief imago voor de technische sector."


T is for Tech is een samenwerking van technisch onderwijs, bedrijfsleven, brancheorganisaties en overheid in de regio Amersfoort. Met als doel dat er in de toekomst voldoende technische vakmensen beschikbaar zijn. Vanuit een centrale organisatie worden initiatieven georganiseerd en gefaciliteerd. Alles actief samen met de kennis, ervaringen en faciliteiten van het bedrijfsleven.


Jansen 2wielers in Barneveld is in januari 2008 opgericht door Eric Jansen en werd fietswinkel van het jaar in 2019. Elma Technology is specialist op gebied van elektrische aandrijf- en besturingstechniek.


Geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdag 20 mei van 14.30 tot 16.00 uur. Meer info en aanmelden via www.tisfortech.nl.