Marijke Nijmeijer en Eva Ruitenbeek zijn de drijvende krachten.
Marijke Nijmeijer en Eva Ruitenbeek zijn de drijvende krachten. Geliefd & Geleefd
Ondernemer in beeld

Geliefd & Geleefd: een nieuwe frisse uitvaartonderneming in Leusden

Zakelijk

LEUSDEN Drijvende krachten achter Geliefd & Geleefd Uitvaarten zijn Eva van Ruitenbeek en Marijke Nijmeijer. Samen begeleiden zij mensen bij het verzorgen van een stijlvol en passend afscheid. ,,Vaste gezichten met veel aandacht en tijd voor de nabestaanden.”

Geliefd & Geleefd is ontstaan vanuit de overtuiging dat er afscheid genomen moet kunnen worden op de manier die bij nabestaanden en de overledene past. Met een frisse blik, veel empathie en creativiteit, begeleiden zij mensen bij het maken van eigen keuzes. In praktijk blijkt er namelijk nog veel onbekendheid te bestaan over de keuzemogelijkheden voor een passend afscheid.

NAAR EIGEN WENS Elke uitvaart heeft zijn eigen stijl en sfeer. Groots of intiem, sober of uitbundig; er is heel veel mogelijk. Geliefd & Geleefd helpt bij het maken van de minder geijkte keuzes: ,,Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat je een afscheid ook in je eigen huis of tuin mag laten plaatsvinden, dat je in plaats van een rouwauto ook een eigen vervoersmiddel mag gebruiken en dat je zelf mag regelen wat je wilt regelen.” 

Daarnaast stimuleert Geliefd & Geleefd een eigen en creatieve invulling van het afscheid en begeleiden ze familie en vrienden tijdens de afscheidsweek. Ze denken mee, inspireren en kunnen waar nodig de regie uit handen nemen om de naasten te ontzorgen.

WENSEN KENBAAR MAKEN Het gesprek over een afscheid hoeft niet pas te ontstaan na een overlijden. Praten over de dood is meestal geen gewoonte, maar het kan prettig zijn en rust geven. ,,Door in een vroeg stadium na te denken over je wensen, heb je zelf de regie in handen en help je je nabestaanden bij het maken van belangrijke keuzes. Wij gaan graag in gesprek om te praten over later en maken ‘het onvermijdelijke’ bespreekbaar. Zo kunnen we bespreken wat echt belangrijk voor je is, of er specifieke wensen zijn en wat je wilt uitdragen tijdens een afscheid.”

ONAFHANKELIJK Geliefd & Geleefd is een onafhankelijke uitvaartonderneming en is niet gebonden aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij. Iedereen heeft altijd de vrije keuze welke uitvaartonderneming er wordt gevraagd voor de begeleiding van een uitvaart. ,,In de situatie dat er een uitvaartverzekering is, kan er dus nog steeds voor onze begeleiding gekozen worden.”

,,Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis met ons te maken en te horen over mogelijkheden die misschien niet zo bekend zijn. Ook al is het moment van afscheid nemen nog niet daar, het is altijd fijn om er alvast op voorbereid te zijn.”

Geliefd & Geleefd
Marijke Nijmeijer en Eva van Ruitenbeek
www.geliefdengeleefd.nl
info@geliefdengeleefd.nl
Tel. 033-4333331