Afbeelding
Lokaal Belangrijk

Lokaal Belangrijk nieuwe partij

Lokaal Belangrijk nieuwe partij

LEUSDEN Leusdenaren kunnen bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 stemmen op een nieuwe partij: Lokaal Belangrijk Leusden-Achterveld-Stoutenberg (Lokaal Belangrijk). De partij is afgelopen donderdag 7 oktober opgericht.


Bestuurders Henk-Jan de Jager, Joey van de Belt en Alexandra Kolkman denken dat er behoefte is aan een zelfstandige partij: ,,Wij zijn blij dat wij nu in overleg met onze initiatiefnemers de stap naar de notaris hebben kunnen maken om onze vereniging te formaliseren. Het is prachtig om te zien dat er een groeiende behoefte is bij de inwoners van de gemeente Leusden aan een zelfstandige, onafhankelijke en lokale no-nonsense politieke partij”, zegt voorzitter Henk-Jan de Jager.


De partij staat voor een sterke betrokkenheid van inwoners bij politieke besluitvorming. ,,Wij willen geen verlengstuk zijn van een landelijke politieke partij waarbij landelijke visies worden vertaald naar een lokaal niveau”, zegt secretaris Joey van de Belt. Daarnaast staat de partij voor ,,een financieel gezonde gemeente waarbij we kiezen voor behoud van onze groene buitenruimte. Wij streven naar een betaalbare, innovatieve energietransitie”, vertelt penningmeester Alexandra Kolkman.


Agenda op Leusder Krant.nl weer actief

LEUSDEN Tijdens de coronalockdowns lagen nagenoeg alle activiteiten in het land stil en daarom was ook de agenda op leusderkrant.nl een tijd lang niet meer benaderbaar. Uw redactie krijgt inmiddels gelukkig weer talloze verzoeken voor publiciteit, maar kan daarom helaas niet altijd alle verzoeken honoreren.


Uw nieuws indienen via de knop Deel je nieuws op onze site bleef altijd een mogelijkheid, maar een aankondiging tevens vermelden in de agenda, verhoogt de kans op plaatsing in onze papieren editie, omdat periodiek deze kortere items verzameld kunnen worden op een pagina in de Leusder Krant. 


De optie Deel je nieuws blijft interessant om bijvoorbeeld gehuldigde jubilarissen binnen een vereniging kenbaar te maken, of bestuurswisselingen, met enkele foto's stil te staan bij een bijzondere gebeurtenis op school, maar ook om meer uitleg te geven over een workshop, cursus of andere activiteit in de directe omgeving.

w Dien uw eigen nieuws of aankondiging in op leusderkrant.nl en vind ze vervolgens terug in onze papieren editie.

Afbeelding