Matchbeurs bij AFAS weer 'live'

LEUSDEN De Matchbeurs gaat weer live plaatsvinden, op vrijdag 19 november. Op dit evenement doen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven met gesloten beurzen zaken, gaat na een jaar slecht online, nu weer live door. 

,,Natuurlijk volgens de geldende coronamaatregelen. Dankzij de ruimte, faciliteiten en gastvrijheid van AFAS is dat prima mogelijk in hun nieuwe onderkomen in Leusden", schrijft de organisatie.

Tijdens de Matchbeurs helpen maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar bij het realiseren van projecten en activiteiten. Handel in vraag en aanbod, maar met gesloten beurzen. Zo zijn er in de afgelopen jaren zo'n 1.600 matches gesloten. Omgezet in euro’s vertegenwoordigen ze een bedrag van ruim 1,7 miljoen euro.

Traditiegetrouw start de Matchbeurs om 8.00 uur met een ontbijt. ,,Om klokslag 9.00 uur opent de beursvloer en om 10.00 uur zijn ongetwijfeld weer de eerste mooie matches gemaakt." Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden via: lariks-leusden.nl/matchbeurs-leusden.