Afbeelding
Yourlease/Eemland

Gehavend Yourlease/Eemland kan geen potten breken

27 september 2020 om 11:10 Overig

LEUSDEN De handballers van het in de eerste divisie uitkomende Yourlease/Eemland hebben de derde nederlaag op rij moeten incasseren. In het Zuid Hollandse Pijnacker was tegenstander Oliveo een maatje te groot: 31-19.

De door blessures geteisterde ploeg van trainer/coach Arjan Schneiders had geen schijn van kans tegen het fysiek sterke team van de geroutineerde trainer/coach Jan Weerden. Zonder topschutter Tim Zwart, de boomlange Stijn Jantzen, Stefan Casteleijn en routinier Guido Werensteijn komt de formatie kwaliteit tekort om punten te kunnen pakken. Noodgedwongen moest Schneiders een beroep doen op oudgediende Remco Hofstede (37).

Met name het niet verzilveren van drie strafworpen in de eerste helft kwam het combiteam van BDC en LHV duur te staan, de thuisploeg profiteerde daarvan optimaal. In plaats van 6-6 stond er een 6-3 op het scorebord na vijftien minuten spelen. Daarna maakte de thuisploeg het kwaliteitsverschil duidelijk, bij de rust was de wedstrijd reeds gespeeld, 15-7.

Scores: Julien Voogt 4, Jack Schneiders 3, Domeniko Weenink, 3, Danny Schneiders 2, Thomas Visser 2, Remco Hofstede 2, Menno van Lint 2 en Paul Otten 1.