Afbeelding
import

Achterveld laat zich aftroeven

18 maart 2018 om 20:56 Sport/sport

ACHTERVELD Achterveld verloor de thuiswedstrijd tegen 's-Gravenland met 1-2. ,,We zijn met onze eigen middelen verslagen'', vond Janco Heimgartner. ,,Zij waren in de eerste helft veel beter. Daarna domineerden wij, maar dat was niet genoeg om toch nog een punt te pakken.'' Alle doelpunten vielen voor rust. Eerst scoorden de bezoekers twee keer. ,,Dat hadden er nog wel een paar meer kunnen zijn ook'', zag Heimgartner. ,,We hadden dus geluk.'' Frederik van Middelaar zorgde ervoor dat beide ploegen met 1-2 stand gingen rusten. Na de pauze kreeg Bart Koloos de rode kaart (2x geel) en kwam Achterveld in ondertal te staan. Juist toen werd de vierdeklasser regelmatig gevaarlijk. Achterveld claimde nog een keer een strafschop (hands) en zag een bal van de lijn gehaald worden. ,,Op basis van de hele wedstrijd hebben we verdiend verloren'', aldus Heimgartner. ,,We staan nog steeds vierde, maar de achterstand op de ploegen boven ons wordt nu wel heel groot. Bovendien zijn we nog steeds niet veilig. We zullen dus nog een paar keer moeten winnen.

Doelpunt: Frederik van Middelaar 1-2.