LeusdenTV presenteert nieuw logo

17 april 2012 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - Het team voor LeusdenTV krijgt verder vorm en gaat nu aan de slag onder leiding van Theo de Gier. Het tv-team bestaat uit enthousiaste Leusdenaren, onder wie een aantal leden van Videoclub CineLeusden. Binnen enkele weken is LeusdenTV 'on air' via www.leusdentv.nl. De ontwikkelingen zijn nu al te volgen via het twitteraccount @LeusdenTV.

Tijdens de testfase, tot september, zijn uitzendingen via www.leusdentv.nl te bekijken. De redactie van LeusdenTV streeft naar een gevarieerd aanbod en zal in de deze fase een kort programma samenstellen dat in een loop wordt uitgezonden.

Nieuw logo

Uit ruim twintig inzendingen heeft het tv-team een keuze voor een logo gemaakt. Het winnende logo is van Mirelle den Hartog uit Leusden. Alle inzenders hebben inmiddels bericht ontvangen. Het nieuwe logo van LeusdenTV wordt officieel gepresenteerd op de verenigingsmarkt op zaterdag 21 april. Om 13.00 uur wordt de winnares in het zonnetje gezet. In de stand aan de Kooikersgracht kunnen inwoners van Leusden verder kennismaken met LeusdenTV en informatie ontvangen over de activiteiten en zich eventueel aanmelden als teamlid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie