Benefietconcert voor Stichting De Grasboom Leusden

8 september 2013 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - In Theater De Korf wordt op 1 november een groots benefietconcert georganiseerd, waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Grasboom Leusden. Deze stichting werkt, samen met de gemeente Leusden en de Woningstichting Leusden, aan de realisatie van een wooncomplex voor jongeren met een aandoening in het autisme spectrum. Dat complex, bestaande uit veertien appartementen, zal verrijzen op het terrein van de voormalige boerderij Groot Krakhorst.

Dit wooninitiatief in Leusden staat niet op zichzelf. Ouders van bedoelde jongeren zijn aan de slag gegaan onder de paraplu van Stichting De Grasboom, die al eerder dergelijke projecten heeft gerealiseerd in o.a. Hilversum en Utrecht. Doelstelling is: het maken van een veilige leefomgeving waarin de jongeren zich, met de nodige begeleiding en 'zorg op maat', kunnen ontwikkelen naar grotere zelfstandigheid. Ter financiering van de inrichting van onder andere keuken en eetkamer in het wooncomplex te Leusden dient de opbrengst van het benefietconcert op 1 november.

Het belooft een spetterende en swingende avond te worden, die muzikaal wordt ingevuld door het belangeloze optreden van Bigband Biggles, dansgroep Badabounce en met zang van Carin Verhoeven & Friends.

Het benefietconcert wordt gegeven in, en mede mogelijk gemaakt door, Theater De Korf, De Smidse 1, Leusden.

Vrijdag 1 november 2013, zaal open om 19.45 uur, start voorstelling om 20.15 uur.

Kaarten à 10 euro zijn te bestellen via info@carinverhoeven.nl of via 06-21686699.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie