Nationale Voorleesdagen ook in bibliotheek Eemland

8 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - Van woensdag 22 januari tot en met vrijdag 28 februari worden de Nationale Voorleesdagen gevierd in de vestigingen van de Bibliotheek Eemland. Het prentenboek 'Krrr...okodil' van Catherine Rayner is gekozen tot het prentenboek van het jaar en daarom staat dit boek centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen 2014.

Op basis van 'Krrr...okodil' heeft Poppentheater Cassiopeia een voorstelling bedacht voor peuters en kleuters: 'De Kiekeboe Krokodil'.

In bibliotheek Leusden Centrum is deze voorstelling woensdag 29 januari te zien, van 13.30 tot 14.00 uur (het Leescafé). In bibliotheek Leusden Zuid donderdag 30 januari, 16.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis (geen inschrijfgeld) lid worden van de Bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen. Daarnaast krijgt elke peuter of kleuter bij inschrijving een lief welkomstgeschenkje van de Bibliotheek: een vingerpoppetje van de krokodil uit 'Krrrr…okodil'. Ouders die tegelijk met hun peuter of kleuter lid worden, betalen ook geen inschrijfkosten (normaal 2,50 euro).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie