Leusdense kerstornamenten gaan het hele land door

16 nov, 09:08 Zakelijk Jari Jonas/Consigo
Jelte Paap en Jack Mensinga laten hun eigen kerstornamenten produceren. 'Alleen op die manier kregen we zeggenschap over de kwaliteit en de vormen.'
Jelte Paap en Jack Mensinga laten hun eigen kerstornamenten produceren. 'Alleen op die manier kregen we zeggenschap over de kwaliteit en de vormen.'

LEUSDEN Enthousiaste reacties van bezoekers als ze de drempel overstappen bij de kerstwinkel van bloemstylist Jack Mensinga. Bijna alle muren zijn volledig in beslag genomen door een grote hoeveelheid kerstornamenten. Het gedeelte achter de bloemenwinkel aan de Hamersveldseweg is sinds begin oktober volledig in kerstsfeer en er is meer dan genoeg keuze uit de ruim vijfhonderd verschillende items. Samen met Jelte Paap heeft Mensinga een container vol met zelf bedachte en ontworpen glazen kerstornamenten laten komen naar Leusden.

,,De dozen openen en alle kerstornamenten zien met jouw private label is fantastisch. Het hele proces doorlopen voelde een beetje als Pippi Langkous”, geeft een enthousiaste Mensinga aan. ,,Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan. Niemand die zoveel keuze heeft. Je steekt je nek uit, maar dat hoort bij het ondernemen. Bij alles de..

Mis niks, lees alles van Leusden


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Leusden en omliggende plaatsen met de Leusder Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Leusder Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Leusden.

Logo
Afbeelding
Maatschappelijk 6 uur geleden Gemeente en hulpverlener Stadsring 51 bezorgd over groeiend armoedeprobleem
Logo
Afbeelding
Maatschappelijk 17 aug, 13:24 Buurt blij: Er grazen weer koeien in de Schoolsteegbosjes
Logo
Afbeelding
Wielrennen 16 aug, 09:39 Tour de Junior sportief succes; publiek en renners dik tevreden
Logo
Afbeelding
Voetbal 15 aug, 10:18 Wietsma vol grote plannen met Roda’46: ‘We gaan voor een periode’
Logo
Afbeelding
Maatschappelijk 14 aug, 09:00 Fenneke van der Vegte: ,,Voor de natuur op zoek naar nieuwe balans met de landbouw’’
Logo
Afbeelding
Kunst 13 aug, 09:00 Geen contact meer: ‘Door mijn boek droomde ik vaker over mijn dochter en werd ik verdrietig wakker’