Wijkvereniging Rossenberg één van de oudste: Annebeth en Geert vertegenwoordigen Ruiterhorst

21 sep, 13:00 Maatschappelijk Barry Blaauw
'We vinden dat we, zeker in deze tijd, meer naar elkaar om zouden kunnen kijken.'
'We vinden dat we, zeker in deze tijd, meer naar elkaar om zouden kunnen kijken.'

LEUSDEN Wijkvereniging Rossenberg in Leusden bestaat vijftig jaar en is één van de oudste wijkverenigingen. Bewoners uit diverse ‘Horsten’ en de Geertrudeshof kunnen zich vertegenwoordigen in deze wijkvereniging. Vanuit de Ruiterhorst zijn sinds dit voorjaar twee enthousiaste mensen de ‘Horstvertegenwoordigers’; Annebeth en Geert de Jonge. Zij volgden Carla Broekman op die - inmiddels aardig op leeftijd - na vele jaren stopte. Wat zijn de drijfveren van Annebeth en Geert om dit werk over te nemen en wat houdt het vrijwilligerswerk van een Horstvertegenwoordiger in?

CARRIÈRE BUITEN DE DEUR Annebeth en Geert wonen sinds 2015 met veel plezier in Leusden. Ze zijn de ouders van vier jonge meiden en beiden hebben een carrière buiten de deur. Annebeth is docent Nederlands op een middelbare school in Amersfoort en Geert is programmamanager van Red een Kind, een christelijke, internationale on..

Mis niks, lees alles van Leusden


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Leusden en omliggende plaatsen met de Leusder Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Leusder Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Leusden.

Logo
Afbeelding
Onderwijs 21 uur geleden ‘t Startblok is al vijftig jaar een warm bad
Logo
Afbeelding
Zorg 28 sep, 09:00 Bewegen zonder drempels: ‘Dansen heeft positief effect bij Parkinson’
Logo
Afbeelding
Natuur en milieu 27 sep, 13:35 Nieuwe hotelketen in Leusden: ‘Ons gft-afval bevat nog waardevolle stoffen’
Logo
Afbeelding
Rechtbank 26 sep, 15:55 Werkstraf en voorwaardelijke celstraf geëist voor kapper in Leusden die een stagiaire en een klant zou hebben aangerand
Logo
Afbeelding
Maatschappelijk 26 sep, 09:00 Rotary Leusden; Al 50 jaar actief en betrokken
Logo
Afbeelding
Mensen 25 sep, 09:00 Jan Ariaans (41) op zoek naar nieuwe relatie in ‘First Dates’