DEEL Energie Leusden organiseert een Collectieve Inkoop Zonnepanelen
DEEL Energie Leusden organiseert een Collectieve Inkoop Zonnepanelen New Solar

DEEL Energie Leusden organiseert een Collectieve Inkoop Zonnepanelen

15 oktober 2021 om 16:02 Lokaal Deel je nieuws

In Leusden heeft 1 op de 4 woningen al zonnepanelen. DEEL Energie Leusden wil stimuleren dat nog meer mensen zonnepanelen nemen, en zo hun eigen zonnestroom krijgen. Daarom organiseren zij een Collectieve Inkoop Zonnepanelen, ism New Solar uit Woudenberg. Donderdag 21 oktober is er een online informatieavond met veel praktische informatie, maar inschrijven kan ook nu al via deel-energie.nl.

Zonnepanelen geven meer rendement dan spaargeld op de bank, aldus DEEL, zeker met de stijgende energieprijzen. Ook zonnepanelen op het oosten of het westen geven een goede opbrengst. Door collectief in te kopen krijgt u snel en simpel een deskundig advies aan huis, en een passende offerte met actie-korting.

DEEL Energie Leusden is een energiecoöperatie voor en door Leusdenaren. Voor deze collectieve inkoop werkt DEEL samen met New Solar, een zeer ervaren zonnepanelen-bedrijf uit Woudenberg. Zij werken met eigen mensen, en hebben ook in Leusden al veel zonnepanelen gelegd.

Wilt u ook uw eigen zonnestroom? Een offerte voor panelen op uw dak? Ga naar deel-energie.nl voor informatie en prijsvoorbeelden, en schrijf u in voor een offerte voor uw dak en uw wensen. Online informatieavond is op donderdag 21 oktober. Meer weten en meedoen? ga naar deel-energie.n

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie