Afbeelding
Foto Adobe Stock

Tips voor een goedkope uitvaart in Leusden

12 februari 2023 om 00:00 Partnercontent

Is er iemand in uw omgeving overleden, maar is er slechts een klein budget voor de begrafenis of crematie? Met de hulp van GoedkopeUitvaart24.nl is het mogelijk om een zeer goedkope uitvaart in Leusden te regelen. Bij deze begrafenisondernemer kunt u namelijk zelf kiezen welk pakket u afneemt, waardoor u de controle houdt over uw budget.

Dit is in twee gevallen erg interessant. In het eerste geval is de overledene een familielid of goede vriend en is een persoonlijk afscheid gewenst, maar zijn de middelen niet voorhanden om een dure uitvaart te regelen. In dat geval kan het Compact-pakket van GoedkopeUitvaart24.nl uitkomst bieden. Dit betreft de crematie en alle diensten die daarbij horen (zoals het koelen en aankleden van de overledene en de overbrenging), plus het gebruik van een aula of familiekamer. Er is dus sprake van een bescheiden afscheid.

Een tweede reden om voor een goedkope uitvaart te gaan is wanneer de overledene geen familie of vrienden meer had op het moment van overlijden. Er is dan simpelweg geen persoonlijk afscheid gewenst en in feite hoeven enkel de noodzakelijke diensten te worden uitbesteed. In dat geval is het Essentie-pakket geschikt. Dit betreft enkel de zogeheten crematie in stilte en is daardoor super scherp geprijsd.

Wel of geen thuisopbaring?

Of u de overledene persoonlijk heeft gekend of niet kan een verschil maken in de kosten voor de uitvaart. Een crematie in stilte is namelijk de meest voordelige optie, maar in sommige gevallen is tevens een thuisopbaring gewenst. In dat geval kunt u niet aanwezig zijn bij de crematie, maar kunnen eventuele vrienden en familie wel op een eigen locatie (bijvoorbeeld in het huis van de overledene) afscheid komen nemen. Deze optie wordt vaak gekozen wanneer er slechts een kleine groep mensen afscheid wenst te nemen, voor wie een uitgebreide dienst en aanwezigheid bij de crematie niet noodzakelijk is.  

Toch liever een uitgebreidere uitvaart?

Spreekt het idee van een crematie in stilte (eventueel aangevuld met thuisopbaring) u niet aan? Dan kunt u bij GoedkopeUitvaart24.nl tevens terecht voor wat uitgebreidere pakketten. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een familiekamer of aula, een persoonlijke uitvaartleider hebben en misschien zelfs de vrije keuze hebben betreft het crematorium? Tegen een meerprijs is dit allemaal mogelijk, terwijl u nog steeds een scherp tarief betaalt. Zo houdt u de kosten voor de uitvaart zo laag mogelijk, of dat nu uit puur financiële noodzaak is of omdat de overledene simpelweg geen sociale contacten meer had en de gemeente de kosten moet dekken.

Wilt u voor een geliefde een goedkope uitvaart in Leusden regelen? Bij GoedkopeUitvaart24.nl kiest u het pakket met diensten dat bij u past, waarna u desgewenst de rest zelf in kunt vullen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie