Afbeelding
Foto Shutterstock

Bedrukken van een t-shirt in verschillende situaties interessant

11 januari 2023 om 14:13 Partnercontent

Verbeter de naamsbekendheid van jouw organisatie, door een t-shirt bedrukken te overwegen. Draag het t-shirt tijdens een beurs voor bedrijven, tijdens de uitvoering van werkzaamheden of bijvoorbeeld bij een teamuitje. Zo weet je zeker dat je opvalt! Niet alleen voor zakelijke partijen is het laten bedrukken van een t-shirt interessant. Kies er bijvoorbeeld ook voor, wanneer je met de vriendengroep een vrijgezellenfeest organiseert. Bedruk het t-shirt met een opvallende, ietwat gekke tekst om de aanstaand bruidegom op te laten vallen bij de activiteiten die jullie gepland hebben. Een derde voorbeeld van een situatie waarin het bedrukken van t-shirts interessant is: bij het organiseren van een open dag, of het laten opvallen van vrijwilligers bij bijeenkomsten op de sportclub. Met welk doel kan het printen van een opdruk op de shirts voor jou persoonlijk of jouw organisatie interessant zijn?

Bedrukken van verschillende soorten kledingstukken mogelijk 

Niet alleen het laten bedrukken van een t-shirt behoort tot de mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de optie om een sweater van een eigen opdruk te voorzien. Handig voor in de koude herfst- en wintermaanden. Kies uit een eigen tekst, een eigen illustratie of bijvoorbeeld een foto. Zo maak je het t-shirt of de sweater heel persoonlijk. Mocht je een leuke outfit zoeken voor het vriendenteam waarmee je aan een voetbal- of volleybal toernooi deelneemt, kijk dan eens naar de mogelijkheden om sportkleding met een zelfontworpen bedrukking uit te laten voeren. Een voorbeeld van een partij die bedrukte sportkleding aanbiedt is Omnishirt.

Bedrukte kleding voor de kinderen 

Naast de mogelijkheid om items voor volwassenen van een opdruk te laten voorzien, kun je ook een keuze maken uit de kids collectie. Hoe leuk is het voor je kind om een shirt te hebben met diens eigen naam? Of denk aan een shirt, waarop een leuke illustratie afgebeeld is? Het is zelfs mogelijk een eigen kledinglijn te beginnen voor kinderen!

Voordelen van het bedrukken van kleding

Het bedrukken van kleding biedt je niet alleen de mogelijkheid een kledingstuk te personaliseren; het is vaak ook goedkoper. Daar waar de kwaliteit van deze kledingstukken niet minder is. Een sweater laat je al bedrukken voor iets meer dan 20 euro. Een t-shirt bedrukken kan al voor minder dan 5 euro. Je hebt hierbij een shirt die volledig aansluit op jouw persoonlijke smaak en wensen. Kies uit verschillende modellen en kleuren, waarbij de variatie onder meer zit in sweaters met en zonder capuchon. Wat krijgt jouw voorkeur? Een t-shirt kan besteld worden in een model met een ronde hals, maar ook met een v-hals. De diversiteit aan kleuren bij het laten bedrukken van kledingstukken is zeer groot. Ga je voor een opvallende groene sweater of voor een model in bordeauxrode kleur?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie