Afbeelding
Foto door ANTONI SHKRABA

123Lease heeft een nieuw kantoor geopend in Leusden

11 juli 2022 om 09:17 Partnercontent

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een auto te leasen, in plaats van te kopen. Het leasen van een wagen wordt steeds populairder voor zowel ondernemers als voor particulieren. En dat wordt ook opgemerkt bij autoleasebedrijf 123Lease.nl. Zo hebben zij onlangs een nieuw kantoor geopend in Leusden aan De Tuinderij 7.

123Lease groeide uit zijn voegen

Het autoleasebedrijf groeide uit zijn voegen. Het team werd uitgebreid, de vraag naar auto’s werd groter en dat was redenen genoeg om op zoek te gaan naar een groter kantoor. En dat is De Tuinderij 7 geworden in Leusden. Vanuit dit kantoor kunnen zij hun werk goed verrichten en de klant zo snel mogelijk van passend advies voorzien.

Occasions leasen met financial lease

Zoals net al eerder werd benoemd wordt het leasen van een auto steeds populairder. Vooral ondernemers komen vaak bij 123Lease aankloppen. In dit geval zijn zij vaak op zoek naar een auto die snel leverbaar is. En dat is nou nét waar 123Lease zich op focust: zij bieden namelijk occasions aan die snel leverbaar zijn. Of dat nou een tweedehands bestelbus is of een tweedehands stationwagen, 123Lease biedt auto’s aan in verschillende klassen en modellen. Het aanbod is daarom enorm en dat maakt 123Lease de geschikte plek om snel over te stappen op een leaseauto.

Financial lease kent vele voordelen

Bij 123Lease leaset men een occasion op basis van financial lease. Financial lease houdt in dat je direct economisch gezien eigenaar bent van de auto. Je kunt het vergelijken met het afsluiten van een hypotheek van een huis. Je betaalt maandelijks een bedrag en op den duur is het huis van jou. En dat geldt ook bij financial lease. Na het leasecontract is de auto namelijk volledig van jou, dus ook op juridisch vlak. En dat is een groot voordeel voor bijvoorbeeld startende ondernemers. En over ondernemers gesproken: met financial lease heb je ook nog eens recht op talloze fiscale voordelen. Denk aan de renteaftrek en investeringsaftrek.

De ondernemer kan zo de weg op

Een ander groot voordeel van een occasion leasen is dat mensen niet lang hoeven te wachten om te kunnen wegrijden in hun nieuwe bolide. Een occasion bestaat immers al en hoeft niet meer geproduceerd te worden. Laat staan te wachten op een nieuwe chip. Daarnaast is een occasion stukken goedkoper in de leasetermijn. Je hebt niet meer te maken met de eerste afschrijving van de auto en daarnaast is zelfs inruil mogelijk, waardoor het maandbedrag nog meer naar beneden kan.

123Lease ontzorgt de ondernemer

123Lease vindt het belangrijk dat jij als ondernemer zonder zorgen de weg op kunt. En dat laat het autoleasebedrijf dan ook duidelijk merken in de werkwijze. Zo wordt het leasen van een auto zo eenvoudig gemaakt, dat je eigenlijk binnen een paar tellen al de weg op kunt. Je hoeft simpelweg alleen een auto te kiezen, het leasecontract te selecteren en binnen vier uur krijg je al een voorstel. Bovendien is het zelfs mogelijk om een auto te leasen zonder dat je daarvoor jouw jaarcijfers hoeft te laten zien. En dit gebeurt allemaal via persoonlijk contact. Je hoeft enkel een appje te sturen naar een van de adviseurs van 123Lease en het wordt in werking gezet. Het contact met 123Lease is dus erg laagdrempelig.

Over 123Lease

123Lease biedt auto’s aan via het internet die ondernemers kunnen leasen op basis van financial lease. 123Lease is een onafhankelijke bemiddelaar tussen de ondernemer, de autodealer en de bank. Zij focussen zich voornamelijk op ondernemers die zonder gedoe de weg op willen. Bij 123Lease kun je dan ook rekenen op betrouwbaar, transparant en eerlijk advies van een van de leaseadviseurs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie