.
. Foto: Shutterstock

Oplopende temperaturen maken buitenspeelgoed geliefd

Partnercontent

De temperatuur buiten is de afgelopen weken flink opgelopen. Het is tijd voor zomers weer en daarmee voor lange dagen buiten! Vind je het ook zo lekker om ’s zomers in de tuin van het mooie weer te genieten? Pak er een verfrissend drankje, een goed boek en een hapje bij. Niet alleen voor jezelf is het prettig dat het buiten warmer wordt. Ook kinderen vinden het vaak heerlijk om lange middagen in de tuin te spelen. Iets wat hierbij niet mag ontbreken is een grote kist met buitenspeelgoed. Zo hoef je de kinderen niet te vermaken, maar vermaken zij zichzelf. Buitenspeelgoed voor kinderen is er in verschillende soorten. Welke speelattributen zet jij ieder jaar in de tuin neer als het buiten warm genoeg is?

Verschillende soorten buitenspeelgoed voor je kinderen 

Bezoek een willekeurige online speelgoedwinkel en laat je verrassen door de diverse soorten buitenspeelgoed die je tegenwoordig kunt kopen. Populair is het speelgoed op het gebied van sport en spel. Denk bijvoorbeeld aan een tennisracket met een bal aan een koord, waarbij je kind de bal voortdurend weg kan slaan zonder bang te hoeven zijn voor boze buren. Of wat te denken van twee doeltjes met een voetbal? Laat je zoon of dochter vrienden uitnodigen om samen een potje voetbal te spelen in de tuin. Ook leuk zijn speeltenten! Groot voordeel van zo’n speeltent is dat je direct een schaduwplekje voor je kind creëert in de tuin. Een alternatief is het spannen van een oud laken van de schutting tot een paal in het midden. Door het laken nat te maken, blijft het hier lekker koel onder.

Opblaasbaar zwembad voor in de tuin 

Buitenspeelgoed waar niet alleen je kinderen baat bij hebben maar jijzelf mogelijk ook: een zwembad. Een zwembad hoeft niet duur te zijn! Er zijn online verschillende varianten opblaasbare zwembaden te vinden. Een zwembad met een metalen frame is net wat steviger en biedt vaak de mogelijkheid om het water middels een pomp te laten filteren. Dat kan bij een goedkoper opblaasbaar model doorgaans niet. Een zwembad biedt je een plek om op een warme zomerdag af te koelen. Dit houdt de tuin aangenaam! Daarbij biedt het zwembad je kinderen de mogelijkheid zich heerlijk uit te leven met andere soorten buitenspeelgoed.

Temperaturen blijven de komende weken hoog

Momenteel is de verwachting dat de temperaturen de komende weken hoog zullen blijven. Bang dat we de sjaal en winterjas weer uit de kast moeten halen hoeft men om die reden niet te zijn, zo lijkt het. Veel mensen hebben hun kleding de afgelopen dagen omgewisseld voor de zomercollectie. Tijd om de rokken, korte broeken en shirts weer aan te trekken! Voor veel mensen een moment waar naar uit wordt gekeken gedurende de wintermaanden.

advertentie
advertentie