Afbeelding
Foto: Unsplash

Alles wat je moet weten over de Intex prism frame zwembad van 400 bij 200 bij 100 cm

31 januari 2022 om 14:11 Partnercontent

Hoe lekker is het om een eigen zwembad in de tuin te hebben? Een optie die voor vrijwel iedereen tegenwoordig binnen de mogelijkheden ligt is een opzetzwembad. Intex is hiervan een van de beste leveranciers. Uiteraard koop je deze zwembaden bij de Zomerspecialist. De Intex prism frame zwembad 400 x 200 x 100 cm is een mooie optie. Hiermee haal je een stevig, duurzaam en stabiel zwembad in huis. De ovale buizen constructie zorgt voor een zeer stabiele basis, in combinatie met de sterke liner. Deze kan met gemak de schommelingen van meerdere mensen opvangen. Wanneer je redelijk wat ruimte beschikbaar hebt en meerdere zomers wil genieten van een stevig en fijn zwembad, dan is deze variant een zeer goede optie!

De afmetingen

De afmetingen zijn natuurlijk heel belangrijk wanneer je gaat kijken naar het aanschaffen van een opzetzwembad. Je moet genoeg ruimte hebben om te kunnen doen in het zwembad wat je graag wil doen. Daarnaast moet je kijken naar wat er in je tuin past. Je kunt hierbij ook nog kiezen tussen een rond en rechthoekig zwembad. Deze variant is rechthoekig, met een afmeting van 4 x 2 x 1 meter.

Het opzetten en afbreken van het zwembad

Een opzetzwembad moet je natuurlijk elk jaar weer zelf opzetten. Je wil dan ook dat dit niet al te moeilijk is, en het liefst niet te veel tijd in beslag neemt. Het opzetten van een Intex zwembad is gelukkig heel makkelijk. Leg eventueel een zeil op de plek waar je het wil neerzetten en leg alle spullen uit. Vervolgens begin je met het frame, waar je daarna de liner in kan hangen. Vul het met water en klaar ben je. Heel gemakkelijk!

Hoe veilig is dit zwembad?

Uiteraard is de veiligheid van een zwembad heel belangrijk, zeker ook wanneer er kleine kinderen in zwemmen. Gelukkig weet men dat bij Intex ook, waardoor alle zwembaden van deze fabrikant zeer veilig zijn. Dat geldt ook voor deze. Hierover hoef je je dus geen zorgen te maken!

Wat zit erbij?

Met een zwembad alleen ben je er natuurlijk niet. Je hebt hoe dan ook een trapje nodig, net als een filter en een afdekzeil. Dit krijg je er standaard bij. Daarnaast zijn er nog meer accessoires die zeer handig zijn om bij het zwembad te nemen, maar die kan je er eventueel zelf nog bij kopen.

De mogelijkheden qua afvoer

Na een mooie zomer met veel leuke momenten in het zwembad komt er natuurlijk een moment dat het zwembad weer leeg moet. Dan wil je natuurlijk dat ook dit heel makkelijk gaat. Met de mogelijkheden qua afvoer zit het bij dit zwembad ook wel goed. Het is zeer makkelijk leeg te laten, met behulp van een tuinslang. Dat is in een mum van tijd geregeld!

De prijs-kwaliteitverhouding

De zwembaden van Intex zijn niet super duur, maar er zijn zeker goedkopere opties. De prijs die je betaald voor dit zwembad zie je echter ook terug in de kwaliteit. De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed!

Uiteraard ben je bij de Zomerspecialist aan het juiste adres om dit zwembad te kopen. Ze helpen je hier ook altijd graag verder met het vinden van het perfecte zwembad voor jouw tuin!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie