Links Ploni en Anke van Ladies Circle Leusden. Zij geven de cheque aan de ouders van de drie gezinshuizen
Links Ploni en Anke van Ladies Circle Leusden. Zij geven de cheque aan de ouders van de drie gezinshuizen Ouder gezinshuis

De Leukste actie van Leusden voor drie gezinshuizen

Activiteiten Deel je nieuws

De “Leukste actie van Leusden” van Ladies’ Circle Leusden is in december afgerond en afgelopen maand is de cheque uitgereikt aan drie gezinshuizen van ’s Heeren Loo.

Voor de huizen Namasté (de Glind), Amersfoort en Hoogland hebben de dames geld opgehaald. Na het grote succes van vorig jaar, zijn er weer handgemaakte chocolade letters verkocht van Patisserie Nijtmans uit Amersfoort. Dit jaar was het assortiment uitgebreid met een luxe box met chocolaatjes en gevulde speculaas. Particulieren en bedrijven wisten de actie weer goed te vinden om een bijzondere traktatie in de schoenen te stoppen.

In totaal is een bedrag van € 1400,- verdiend voor drie gezinshuizen! “Wij zijn heel erg dankbaar voor deze bijzondere actie en gaan dit bedrag goed besteden voor de kinderen” Aldus Femke van den Broek van het gezinshuis Namasté.

De Ladies van LC77 zijn altijd op zoek naar dames die het leuk vinden om acties voor het goede doel te organiseren. Meer weten? Mail naar lcleusden@gmail.com! Of kijk op https://lc77.ladiescircle.nl

advertentie