Afbeelding
Theo Meijer Sport

Theo Meijer bedankt solidaire leden: 'We zijn trots op ze'

6 april 2020 om 16:13 Corona

AMERSFOORT In de huidige tijd hebben sportscholen hun leden meer dan anders nodig en daarom heeft Theo Meijer Sport hen bedankt. In samenwerking met Versbakkerij Leusden werden er taarten rondgebracht naar leden die op het compensatieformulier aangaven geen compensatie te willen voor deze periode.

door Jeroen van der Veer

De eerste honderd mensen die hadden aangegeven hun contributie door te laten lopen kregen afgelopen dagen een taart thuisbezorgd. ,,Niet om ze dik te maken, hoor", benadrukt Theo Meijer met een lach. ,,We zijn zo trots op onze leden dat we het een traktatie waard vonden."

Theo Meijer Sport is in Amersfoort en Leusden gevestigd en hij vindt het mooi om te zien dat hij tijdens de coronacrisis steun ontvangt van zijn leden. Ook zij hebben het financieel lastig, maar blijven de sportschool supporten.  ,,Opvallend is de loyaliteit bij de trouwe leden; oe ze de club steunen door mee te denken om deze periode samen door te komen. We kunnen niet wachten om ze weer op de club te ontmoeten."

Meijer is van plan om nog een keer zo'n actie te organiseren, waarbij hij de handen ineen slaat met een lokale ondernemer zoals nu werd gedaan met Versbakkerij Leusden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie