De huisartsenpraktijk Leusden aan de Asschatterweg.
De huisartsenpraktijk Leusden aan de Asschatterweg. Arnoud J Spaaij

Bedrijven noodgedwongen dicht na corona-besmettingen

Corona

LEUSDEN De forse opleving in het aantal corona-besmettingen heeft ook consequenties voor bedrijven en instellingen die door gebrek aan gezond personeel of door quarantaine-maatregelen de deuren moeten sluiten.

door Daan Bleuel

In Leusden maakte restaurant Bavoort in Den Treek op de site bekend in ieder geval tot dinsdag gesloten te zijn: ,,We hadden gehoopt dat het ons niet zou gebeuren, maar helaas. Een groot deel van ons team moet in quarantaine, voor de zekerheid’’, schrijft de directie van het restaurant op de website van het restaurant. 

‘DINSDAG WEER OPEN’ ,,Daarom hebben we besloten om onze deuren vanaf woensdagavond te sluiten, zodat iedereen zich kan laten testen en veilig is’’, staat er op de site te lezen: ,,.We gaan er voor nu vanuit dat we dinsdag onze deuren weer kunnen openen.’’ 

Ook de huisartsenpraktijk Leusden aan de Asschatterweg laat weten de dienstverlening aan de patiënten voorlopig te moeten beperken. ,,In verband met het coronavirus sluiten wij voor onbepaalde tijd de mogelijkheid om online een afspraak te maken’’, meldt de praktijk op de eigen website.

NIET BEKEND Het is niet bekend of er in Leusden meer bedrijven en instellingen zijn die de deuren door personeelsgebrek in verband met corona hebben moeten sluiten. 

advertentie
advertentie