Geen contact meer: ‘Door mijn boek droomde ik vaker over mijn dochter en werd ik verdrietig wakker’

13 aug, 09:00 Kunst Rob Smulders
Vlogster Vera
Vlogster Vera

AMERSFOORT Voormalig journalist en vlogster voor onder meer De Stad Amersfoort Vera van Brakel maakt haar schrijversdebuut met het autobiografische ‘Uit contact; de pijnlijke scheiding tussen een moeder en haar dochter’. Met haar vlogs wil ze graag een beetje positiviteit brengen en daarom zijn die veelal luchtig van toon. In haar boek behandelt ze echter een emotioneel veel zwaarder onderwerp, waar ook nog een taboe-sfeer omheen hangt.

Van de redactie

‘Uit Contact’ is een persoonlijk, eerlijk en aangrijpend relaas van het verdriet van een moeder van wie haar dochter geen contact meer wil, leert de omslag ons. ‘Een geschiedenis van schaamte, pijn en misverstanden. Het is een aanzet tot het doorbreken van een taboe en geeft een stem aan ouders en grootouders die de scheiding met ..

Mis niks, lees alles van Leusden


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Leusden en omliggende plaatsen met de Leusder Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Leusder Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Leusden.

Logo
Afbeelding
Onderwijs 22 uur geleden ‘t Startblok is al vijftig jaar een warm bad
Logo
Afbeelding
Zorg 28 sep, 09:00 Bewegen zonder drempels: ‘Dansen heeft positief effect bij Parkinson’
Logo
Afbeelding
Natuur en milieu 27 sep, 13:35 Nieuwe hotelketen in Leusden: ‘Ons gft-afval bevat nog waardevolle stoffen’
Logo
Afbeelding
Rechtbank 26 sep, 15:55 Werkstraf en voorwaardelijke celstraf geëist voor kapper in Leusden die een stagiaire en een klant zou hebben aangerand
Logo
Afbeelding
Maatschappelijk 26 sep, 09:00 Rotary Leusden; Al 50 jaar actief en betrokken
Logo
Afbeelding
Mensen 25 sep, 09:00 Jan Ariaans (41) op zoek naar nieuwe relatie in ‘First Dates’