De cast van jubilerend Op Tilt
De cast van jubilerend Op Tilt Manja Padding

Jubilerend Op Tilt opent nachtclub in Leusden

28 maart 2024 om 10:18 Lokaal Deel je nieuws

Theater Op Tilt speelt 5, 6 en 7 april Vergane Glorie geschreven door Rob van Vliet en geregisseerd door Jaap de Winter. Met dit stuk viert Op Tilt haar 30-jarig bestaan. Het stuk speelt zich af in een heuse nachtclub waar b-artiesten zoals een goochelaar en zijn assistente, een variétégroep en een travestiet optreden. 

Om het jubileum te vieren pakt Op Tilt flink uit met dit stuk. De Korf wordt omgebouwd tot een nachtclub en het publiek wordt betrokken bij het stuk. Vindt er in een Op Tilt stuk altijd een ‘Op Tilt moment’ plaats, in dit stuk komen er meerdere voorbij.

De titel van het toneelstuk, Vergane Glorie, verklapt eigenlijk al hoe het stuk eindigt. De club is noodlijdend en de eigenaresse hoopt, door bijzondere artiesten en extra openingstijden en diensten, het tij te kunnen keren. Alles wordt uit de kast getrokken maar tevergeefs. Haar man houdt er duistere praktijken op na en gaat ook nog eens vreemd.

Naast optredens van artiesten spelen zich allerlei intriges af en verschijnen er bijzondere types ten tonele zoals een narrige vrouw met haar volgzame zus, een verliefde sul, een meisje die haar vader kwijt is en een medewerkster die naast bardiensten nog andere diensten aanbiedt. Tussen de bedrijven door verschijnt met de regelmaat van de klok een wc-juffrouw met smetvrees. 

Al deze ingrediënten zorgen voor een avond vermaak voor jong en oud. 

Er zijn nog maar heel weinig kaarten beschikbaar. Zondag is inmiddels uitverkocht.

Datum: 5, 6 en 7 april. Aanvangstijd: 20:00 (5 en 6 april) en 15:00u (7 april)

Locatie: De Korf, De Smidse Leusden

Meer info: theateroptilt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie