Groot Leusdens lijsttrekkersdebat op 13 maart

lokaal

LEUSDEN In de Korf vind op 13 maart aanstaande het lijsttrekkersdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart plaats. Het debat staat onder leiding van Carl Verheijen. 

Alle lijsttrekkers openen de avond met een korte pitch. Hierin schetsen de lijsttrekkers, kijkend naar de komende vier jaar, welk onderscheidend verschil zij gaan maken met de andere partijen.

Van 20.30 uur tot 21.00 uur gaat debatleider Carl aan de hand van de pitches een debat tussen de lijsttrekkers houden. In een "koppeltjesdiscussie" zal hij proberen helderheid te krijgen over wat politieke partijen nu willen gaan doen de komende vier jaar. Waar zitten de verschillen, waar de overeenkomsten, welke kant gaat Leusden op in de periode 2018-2022?

Rond 21.00 uur schakelt Carl Verheijen over naar interactie tussen de lijsttrekkers en de mensen in de zaal. Hier kunnen alle onderwerpen naar voren komen die Leusdense burgers en organisaties bezig houden. Alle lijsttrekkers krijgen tenslotte nog een kort moment om te reflecteren op wat hen deze avond heeft gebracht.

advertentie
advertentie