Theaterkoor Voice Box
Theaterkoor Voice Box Gerard Kamp Fotografie

Doe mee met Theaterkoor Voice Box voor Serious Request!

1 oktober 2021 om 13:27 Lokaal Deel je nieuws

Hou je van zingen en doe je graag iets goeds voor onze natuur? Zing dan met ons theaterkoor mee voor Serious Request.

In de week voor kerst zetten de dj’s van 3FM zich samen met heel Nederland in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Wereld Natuurfonds, de uitgesproken partner in de thema’s natuur en klimaat. 3FM Serious Request vestigt zich dit jaar in Amersfoort, de thuisbasis van Theaterkoor Voice Box. Wij haken natuurlijk aan! Dit doen we met een benefiet optreden voor WNF/Serious Request. En speciaal voor deze gelegenheid kan jij meedoen!

Je wordt opgenomen in Theaterkoor Voice Box en repeteert tot half december elke week met ons mee. De repetities zijn op 10 dinsdagavonden van 20.00 tot 22.15 uur aan de Koppel 65 in Amersfoort.  Lijkt het je leuk? Kom dan dinsdagavond 5 oktober naar onze repetitie, zodat je de sfeer van het koor kan proeven en kennis kan maken met onze leden, onze dirigenten en ons repertoire. 
Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom. Lukt het niet op 5 oktober, dan kan je ook instromen op 12 of 26 oktober.

Om mee te doen, hoef je geen bladmuziek (noten) te kunnen lezen.

De uitvoering van het benefietconcert vindt plaats op 18 of 19 december. Deelname aan dit project bedraagt 30 euro. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Serious Request.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Haarsma via ledenadministratie@voicebox.nl of loop gewoon bij ons binnen op 5, 12 of 26 oktober. Ook kan je een kijkje nemen op onze nieuwe website www.voicebox.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie