Afbeelding
Rabo ClubSupport

Sfeervol Maximaplein dankzij bijdrage Rabo ClubSupport

6 november 2020 om 08:53 Maatschappelijk

LEUSDEN Leusden ZeT, de wijkvereniging van Leusden Zuid en de Tabaksteeg, ontvangt een cheque van 442,54 euro van de Rabobank, dankzij de actie Rabo ClubSupport. Met het geld wordt het Maximaplein sfeervol aangekleed voor Kerst. 

,,Het hart van Leusden Zuid en de Tabaksteeg is het Maximaplein. Al jaren is het bewoners en ondernemers een doorn in het oog dat het plein er wat verlaten bij ligt. Met name tijdens de kerstperiode oogt het plein leeg”, laat de wijkvereniging weten. Daar komt, dankzij het geld van Rabo ClubSupport, binnenkort verandering in. ,,De wijkvereniging, ondernemers en scholen hebben de handen ineen geslagen om juist in deze coronatijd het plein in december gezamenlijk sfeervol in te richten en wel op zo’n manier dat bewoners (op een veilige manier) de verbinding met elkaar kunnen opzoeken.”

Rabobank biedt via Rabo ClubSupport kennis, haar netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. In de maand oktober kon er gestemd worden op lokale clubs en verengingen en hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage. Voor Leusden ZeT werd een bedrag van 442,54 euro opgehaald. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie