Afbeelding
Frits de Ruig

FORT33 zoekt bestuursleden

13 november 2020 om 07:30 Maatschappelijk

LEUSDEN Door professionele drukte en verhuizing treden twee van de huidige bestuursleden terug en ontstaat er ruimte voor ‘vers bloed’ in het bestuur.

Wie betrokken is bij Leusden en een bijdrage wil leveren aan het cultuuraanbod en de kwaliteit van het samenleven in Leusden, is op dit moment misschien nog wel belangrijker dan hiervoor. Het bestuur telt maximaal vijf leden. ,,We hebben 3 nieuwe bestuursleden nodig. De volgende functies zijn vacant: voorzitter, beleidspenningmeester, vrijwilligersvertegenwoordiger.”

Het bestuur is bij voorkeur zo samengesteld dat er voldoende spreiding is in maatschappelijke achtergronden, deskundigheden en disciplines (financieel, economisch, juridisch, politiek, sociaal, communicatief en bedrijfskundig). ,,En wij zijn op zoek naar ‘schapen met vijf poten’.”

De functie als bestuurslid is onbetaald vrijwilligerswerk. Toch levert je inzet als bestuurslid voor FORT33 veel op, namelijk het plezier om gezamenlijk het podium verder te verstevigen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de (pop)cultuur in Leusden en omgeving, een enthousiaste en stimulerende omgeving en gratis toegang tot concerten en danceavonden. Kijk voor meer informatie op www.fort33.nl/vacatures.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie