Jeroen Dammers van Jeroens Paviljoen in De Hamershof overhandigt de kerstpakketten aan locatiemanager Marieke van Ekdom.
Jeroen Dammers van Jeroens Paviljoen in De Hamershof overhandigt de kerstpakketten aan locatiemanager Marieke van Ekdom. Rinus van Denderen

Hamershof-kerstpakketten voor zorgpersoneel Villa Nova

17 december 2020 om 15:05 Maatschappelijk

LEUSDEN ,,Je moet elkaar als buren een beetje ondersteunen.’’ Om die reden bestelde de leiding van de Leusdense zorgvilla ‘Villa Nova’ op het terrein van de voormalige streekschool SBBO (naast de brandweergarage) kerstpakketten die werden samengesteld uit producten van winkeliers in De Hamershof. De pakketten werden vanochtend bij -donderdag 17 december- bij ‘Villa Nova’ afgeleverd. 

door Daan Bleuel

Villa Nova is een relatief nieuwe zorgvoorziening in Leusden voor mensen met dementie. In het gebouw zijn 21 appartementen ondergebracht waar zo’n 22 personeelsleden zorgen voor de bewoners. ,,Zoals iedereen hebben ook wij te maken met de corona-maatregelen en hebben we gelukkig, tot nu toe, het virus buiten de deur weten te houden. Bewoners, familieleden en wijzelf zijn hier enorm blij mee’’, zegt locatiemanager Marieke Ekdom van zorgorganisatie Korian Nederland. ,,Om elkaar als ‘buren’ te ondersteunen in deze tijd, leek het ons goed om het kerstpakket met daarin producten van verschillende winkeliers in de Hamershof, voor het team van Villa Nova te bestellen’’, aldus Ekdom over de achtergrond van de actie. Ze benadrukt dat vrijwel alle collega’s die in Villa Nova werkzaam zijn, een Leusdense achtergrond hebben. 

Jeroen Dammers van ‘Jeroens Paviljoen in De Hamershof leverde de pakketten namens de Hamershof-winkeliers donderdagochtend af bij Villa Nova. Daar werden ze dankbaar in ontvangst genomen door locatiemanager Marieke van Ekdom. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie