,,Het gekrioel van mensen die elkaar hopen te vinden voor het maken van de juiste match is altijd weer een feestje.''
,,Het gekrioel van mensen die elkaar hopen te vinden voor het maken van de juiste match is altijd weer een feestje.'' Mariska Stehouwer

Zaken doen met gesloten portemonnee op de Matchbeurs

26 augustus 2022 om 10:35 Maatschappelijk

LEUSDEN Vrijdagochtend 23 september staat de Matchbeurs Leusden weer gepland. Het evenement is dit jaar te gast bij AFAS. 

van de redactie

De Matchbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij maatschappelijke organisaties, verenigingen en bedrijven en ondernemers uit Leusden ‘zaken’ doen met gesloten beurs. ,,Na 2 jaar afwezigheid vanwege Corona zijn wij als stuurgroep blij dat we de vloer weer op mogen met elkaar!’’, zegt een woordvoerder van de organisatie die er duidelijk zin in heeft: ,,Het gekrioel van mensen die elkaar hopen te vinden voor het maken van de juiste match is altijd weer een feestje.”

HULP BIJ EEN KLUS De Matchbeurs is bedoeld om maatschappelijke organisaties (zoals verenigingen, stichtingen, scholen, zorginstellingen, etc.) die hulp kunnen gebruiken voor een afgebakende klus, project of langgekoesterde wens in contact te brengen met bedrijven, serviceclubs of een maatschappelijke organisatie die de helpende hand willen en kunnen bieden. De diversiteit aan maatschappelijke organisaties en ondernemers maken de Matchbeurs tot een succes. ,,Het gaat niet om veel matches maken, maar elkaar verder helpen’’, laat de organisatie weten. ,,Ook al maak je maar één match, dat kan de dag voor een organisatie en ondernemer al tot een succes maken.’’

Het evenement begint ‘s morgens om 8 uur starten met een ontbijt, verzorgd door de lokale ondernemers en AFAS. Vervolgens start om 8.30 de beurs en hebben mensen een uur de tijd om matches met elkaar te sluiten. Zogeheten ‘matchmakers’ helpen om de contacten tot stand te brengen. 

‘ONWEERSTAANBAAR AANBOD?’ Heb jij als maatschappelijke organisatie een vraag of heb jij als ondernemer een onweerstaanbaar aanbod? Meld je aan via de website matchbeursleusden.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie