Afbeelding
Eigen foto

Voetbalvereniging Vamin Football Talent zet volgende stap

27 april 2022 om 16:37 Overig Deel je nieuws

Voetbalvereniging Vamin Football Talent verwacht vanaf seizoen 2022-2023 met verschillende teams deel te gaan nemen aan KNVB-competities. Daarvoor is er zowel een basis- als een prestatieopleiding uitgewerkt, waarbij de kinderen en hun ouders of verzorgers zelf bepalen aan welke opleiding komend seizoen deelgenomen wordt. Het individuele belang van elk lid gaat voor het team- en verenigingsbelang. 

,,Wij streven ernaar om elk jaar zo veel mogelijk van onze leden via ons netwerk naar profclubs te zien vertrekken”, aldus voorzitter Floris Bosch. Bij de basisopleiding van Vamin Football Talent worden de trainingen door gekwalificeerde ouders of verzorgers gegeven, die een KNVB-diploma hebben of bereid zijn die te behalen op kosten van onze vereniging. Daarnaast zullen de trainers vanuit onze vereniging begeleid worden zodat de normen, waarden en cultuur waar Vamin Football Talent voor staat geborgd zijn. 

Samen willen de betrokkenen bij de Vamin Football Talent een bijdrage leveren aan een onvergetelijke, sportieve en sociale jeugd voor haar leden. Voor de prestatie-opleiding is een samenwerking aangegaan met Football Talent B.V. van René Koster en worden de drie of vier doordeweekse trainingen gegeven door ex-profvoetballers die ruime ervaring hebben in het begeleiden van jeugdige voetballers en -sters. Het contributieniveau ligt hierdoor een stuk hoger dan bij de basisopleiding. Sponsoropbrengsten komen honderd procent ten goede van de contributie. 

Lang niet elke ambitieuze voetballer of voetbalster zal profvoetballer worden. Voor sommigen ligt het plafond op (top)amateurniveau, een enkeling zal wel betaald voetballer worden. ,,Wat wij voor ieder kind kunnen doen, is de optimale faciliteiten creëren waardoor kansen worden vergroot én leveren wij een bijdrage zodat de jeugd van kinderen nog leuker wordt door ze plezierige, hoogwaardige en afwisselende trainingen aan te bieden waardoor de kids na elke training met een grote glimlach van het veld aflopen. Want door afwisselende, leuke en kwalitatief uitstekende begeleiding ontwikkelen voetballers zich sneller en worden ze beter, en daar halen ze hun plezier uit.”

Door het starten van deze nieuwe KNVB-vereniging verwacht het technisch team van Vamin Football Talent dat vooral spelers en speelsters die nu nog niet op voetbal zitten lid worden, en zij die al enige tijd in een lager team spelen en de kans niet krijgen om door te stromen naar een hoger spelend team de overstap naar Vamin Football Talent maken. Vamin Football Talent traint op verschillende ondergronden waaronder haar eigen grasvoetbalveld op het sportpark Burgemeester Buining. Bezoek de website van Vamin regelmatig of volg de social mediakanalen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Wil je jezelf en/of je zoon of dochter alvast aanmelden voor Vamin, neem dan contact op via www.vamin.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie