Fietsers op het fietspad langs de Burg. Van der Postlaan zijn niet altijd goed zichtbaar voor autobestuurders die gebruik maken van de doorsteek, meldt de gemeente Leusden.
Fietsers op het fietspad langs de Burg. Van der Postlaan zijn niet altijd goed zichtbaar voor autobestuurders die gebruik maken van de doorsteek, meldt de gemeente Leusden. Google Maps

Doorsteek tussen De Smidse en Burg. Van der Postlaan tijdelijk afgesloten

9 februari 2024 om 12:00 Verkeer en vervoer

LEUSDEN De doorsteek tussen de Burg. Van der Postlaan en De Smidse - ter hoogte van het Jumbo-filiaal in de Hamershof – wordt veiliger gemaakt voor fietsers, meldt de gemeente Leusden in een persbericht. De doorsteek wordt daarvoor vanwege werkzaamheden afgesloten van maandag 19 februari tot en met vrijdag 1 maart. Het verkeer wordt omgeleid via De Blekerij en De Twijnderij.

Fietsers op het fietspad langs de Burg. Van der Postlaan zijn niet altijd goed zichtbaar voor autobestuurders die gebruik maken van de doorsteek. Mede op verzoek van de Fietsersbond wordt de situatie daarom aangepast. 

,,De verbindingsweg wordt een uitritconstructie, vergelijkbaar met de aansluiting van De Mulderij op de Burg. Van der Postlaan. Het fietspad langs de Burg. Van der Postlaan krijgt ter hoogte van de uitrit rood asfalt en komt hoger te liggen waardoor snorfietsers en fietsers beter opvallen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie