Slager Dennis Timmer poseert met de winnaars van de EK-actie van winkelcentrum De Biezenkamp.
Slager Dennis Timmer poseert met de winnaars van de EK-actie van winkelcentrum De Biezenkamp. Eigen foto

Winkeliersvereniging De Biezenkamp huldigt winnaars EK-actie

27 juli 2021 om 12:22 Winkels

LEUSDEN Winkeliersvereniging ‘De Biezenkamp heeft onlangs de drie winnaars van de EK-actie gehuldigd. De hoofdprijs, een minuut gratis winkelen bij de Jumbo, was voor mevrouw Van de Berg. Lizette, Stijn (van wie de achternamen onbekend bleven) en de heer Hienekamp kregen waardecheques van 75,= euro. 

Van de redactie

Gedurende het EK-voetbal, dat van 12 juni tot en met 12 juli plaatsvond, konden klanten van de winkels in de Biezenkamp deelnemen aan de EK actie. Een grote groep klanten deed fanatiek mee wat resulteerde in een grote hoeveelheid winkaarten. Bij een besteding van €10,= kregen de klanten zo’n winkaart. 

POULEWEDSTRIJDEN In eerste instantie konden de deelnemers de poulewedstrijden van Nederland goed voorspellen. Daarna konden deelnemers meedoen voor winkaarten van het duel in de achtste finale tussen Nederland-Tsjechië. Slechts één klant had Tsjechië op winst gezet. 

Voor Nederland mag het toernooi dan op een teleurstelling zijn uitgelopen, voor de winnaars van de EK actie van was dat zeker niet het geval. Zo won de mevrouw Van de Berg de hoofdprijs, één minuut gratis winkelen bij de Jumbo. Na haar vakantie gaat ze gratis shoppen. 

WAARDECHEQUES De overige drie winnaars waren Stijn, Lizette en de heer Hienekamp. Zij kregen waardecheques met een totaal waarde van €75,=. Deze kunnen ze bij alle winkels op de Biezenkamp inleveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie