Of iemand nu na het shoppen wil bijkomen met een vriendin of een intiem diner voor twee zoekt, Brasserie Bij Vallery is 'the place to be'.
Of iemand nu na het shoppen wil bijkomen met een vriendin of een intiem diner voor twee zoekt, Brasserie Bij Vallery is 'the place to be'. Eigen foto
Advertorial

Brasserie Bij Vallery: Een nieuwe culinaire beleving in Leusden

17 april 2024 om 15:41 Zakelijk

LEUSDEN In het hart van Leusden, omringd door de bedrijvigheid van winkelend publiek en de jaarlijkse fashion show, heeft Bij Vallery afgelopen zaterdag haar deuren geopend op de Kooikersgracht 9. Deze gezellige brasserie, opgericht door de ambitieuze jonge onderneemster Vallery Aalbers, belooft een culinaire ervaring te bieden die alle zintuigen prikkelt. Een nadere kennismaking met deze smaakvolle toevoeging aan het Leusdense horecalandschap.

Vallery Aalbers, nichtje van de bekende uitbater Rody Aalbers, heeft haar passie voor eten en gastvrijheid omgezet in een prachtige brasserie. Samen met chef-kok Maaike Gouw heeft ze een plek gecreëerd waar jong en oud zich welkom voelen. Of iemand nu na het shoppen wil bijkomen met een vriendin of een intiem diner voor twee zoekt, Brasserie Bij Vallery is ‘the place to be’.

DAGVERSE EN SEIZOENSGEBONDEN GERECHTEN

Bij Vallery streeft in het menu naar een waar kunstwerk op het bord. Het keukenteam werkt creatief met heerlijke verse ingrediënten en geeft klassieke gerechten een verrassende twist. Voor de lunch kunnen bezoekers genieten van huisgemaakte soepen, knapperige salades en hartige broodjes. Maar Bij Vallery draait het niet alleen om de lunch. Op de dinerkaart vinden ze, naast de huisgemaakte soepen, gerechten als gegratineerde coquilles, knapperige Italiaanse bruchetta, heerlijke maaltijdsalades, vegetarische pasta’s maar ook een malse tournedos of een verrukkelijke zeetong. Uiteraard mag een bijpassende wijn niet ontbreken: van fruitige witte wijnen tot robuuste rode parels, de wijnkaart Bij Vallery biedt voor elk wat wils.

FRIS EN MODERN INTERIEUR

Het interieur van Bij Vallery is fris en modern. De presentatie van de gerechten is smaakvol en uitnodigend. Of iemand nu met vrienden, familie of moeder komt, er is altijd een plekje voor bezoekers. Bij Vallery is niet zomaar een brasserie; het is een plek waar je samenkomt, geniet en nieuwe herinneringen creëert.

Brasserie Bij Vallery is van donderdag tot en met maandag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Meer informatie en reserveringsmogelijkheden zijn te vinden op www.bijvallery.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Brasserie Bij Valerie. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie