Arjan Linschooten: 'Er is volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.'
Arjan Linschooten: 'Er is volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.' Mieke Westerink
Ondernemer in beeld

BDU Media zoekt accountmanager new business

Zakelijk

BARNEVELD BDU Media is sinds de oprichting dé partij die het lokale nieuws brengt in de regio. Eén van de bekendste uitingen, de Barneveldse Krant, zag zelfs in 1871 al het levenslicht. Vanwege het vertrek van een collega is de uitgever op zoek naar een accountmanager new business. Kom jij ook bij de nieuwsfamilie?

Het bereik van de vele nieuwsmerken van BDU Media geeft ondernemers, gemeentes en instanties de mogelijkheid om lokaal bereik te creëren. Bijvoorbeeld met een advertentie in de krant, online adverteren, via een branded content-campagne of met video, want ‘beeld’ krijgt binnen BDU Media een steeds prominentere rol, naast de succesvolle en veelgelezen papieren uitingen.

Je kunt binnen dit unieke bedrijf je ei kwijt binnen je eigen ‘toko’. Er is volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid

JE ROL Business development manager Arjan Linschooten: ,,Als accountmanager new business ga je deel uitmaken van ons nieuwe en enthousiaste team productspecialisten. Binnen dat team ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbouw van onze branded content én videoproposities in jouw eigen regio’s Barneveld en Ede. Hiervoor breng je zelfstandig de markt in kaart en bezoek je zowel bestaande als nieuwe relaties en adviseer je hen over onze strategische samenwerkingsvormen.”

‘WARM BAD’ Linschooten over zijn eigen ervaringen: ,,Toen ik bijna twee jaar geleden zelf hier kwam werken, voelde dat al snel als een warm bad. Natuurlijk ervaar je altijd wel die tijdsdruk en een zekere hectiek. Maar dat is nu eenmaal ‘part of the deal’ binnen de wereld van de media. Toch blijft iedereen altijd behulpzaam en zetten we samen de schouders onder dit unieke werk. Het voelt als een familie.”

Lees de volledige vacaturetekst op onze website.

VLEUGELS UITSLAAN ,,Het is hard werken in deze tak van sport, maar er is ook absoluut ruimte voor plezier”, vervolgt Linschooten: ,,Daarnaast kun je binnen dit unieke bedrijf je ei kwijt binnen je eigen ‘toko’. Er is volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Je kunt de vleugels uitslaan. Dat is het voordeel van een grote uitgever met veel mooie producten als offline én online adverteren, branded content, B2B-uitgaven, videoadvertenties, eenmalige specials en display bannering.”

Interesse? Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Arjan Linschooten: telefoonnummer: 06-51429257. Of solliciteer direct door je motivatie en CV te sturen naar werken@bdu.nl, t.a.v. Arjan. Meer informatie op www.bdumedia.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door BDU Media. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of Linde Meijerink (0342-494258 l.meijerink@bdu.nl).

Vind meer informatie door deze QR-code te scannen met een mobiele camera.
advertentie
advertentie