'We hebben eerder samen een sushitent gerund, dus ik ben ervan overtuigd dat we dit ook samen tot een succes maken.'
'We hebben eerder samen een sushitent gerund, dus ik ben ervan overtuigd dat we dit ook samen tot een succes maken.' PR

Gratis frietje bij nieuw geopende familiezaak Kwalitaria Leusden Zuid

Zakelijk

LEUSDEN Sinds Kwalitaria Leusden Zuid eind vorige maand haar deuren opende aan het Maximaplein 78, heeft ondernemer Subash Mainali (27) naar eigen zeggen al veel buurtbewoners mogen voorzien van hun burgers, maaltijden en friet-’specials’. En hij niet alleen, want ook zijn vrouw en ouders staan in de cafetaria. Een echte familiezaak dus. 

Het was voor Subash snel duidelijk dat hij het Kwalitaria-avontuur samen met zijn familie wilde aangaan. ,,We hebben eerder samen een sushitent gerund, dus ik ben ervan overtuigd dat we dit ook samen tot een succes maken.” 

Na maki’s en sashimi, werkt hij nu met oer-Hollandse burgers, friet en snacks. Even wennen? ,,Het bevalt goed. Het zijn producten van goede kwaliteit, waarbij ook aandacht is voor duurzaamheid. Bovendien is er veel variatie in het assortiment. Zo bieden we ook diverse belegde broodjes en maaltijdsalades aan.”

Subash wil een combinatie van goede kwaliteit en een vriendelijk team van medewerkers bieden, waardoor iedereen zich altijd welkom voelt. In de gloednieuwe zaak kunnen gasten alle dagen van de week komen eten, maar ook afhalen is mogelijk. ,,En binnenkort starten we met bezorgen in Leusden”, laat de ondernemer weten.

GRATIS FRIETJE De opening van Kwalitaria Leusden Zuid wordt op zaterdag 24 september gevierd met een gratis friet-uurtje. ,,Tussen 14.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om een gratis frietje te komen halen. We kijken ernaar uit om op deze middag veel buurtbewoners te ontmoeten.”

De opening van Kwalitaria Leusden Zuid wordt op zaterdag 24 september gevierd met een gratis friet-uurtje.
advertentie
advertentie