Het zomerkamp is een prachtig moment voor de jeugd.
Het zomerkamp is een prachtig moment voor de jeugd. De Hoge Kleij
Advertorial

Golf in Leusden bij De Hoge Kleij

16 september 2023 om 16:21 Zakelijk

LEUSDEN Sommigen weten het niet, maar één van de mooiste plekken van de gemeente Leusden is een prachtige golfbaan. Een achttien holes golfcourse die het domicilie is van Golfclub De Hoge Kleij en oefenfaciliteiten voor golfers van alle leeftijden en niveau’s biedt.

Een team van vier golfpro’s geeft les. Wiebe Giesen is head professional: „Met mijn team helpen we iedereen op zijn of haar niveau. Veel jeugd die instroomt, komt met hun ouders mee en daarnaast zien we ook steeds meer jeugd van niet-golfende ouders uit Leusden en omstreken. De golfschool en de jeugdcommissie verzorgen een fantastisch jaarprogramma voor de jeugd met lessen, trainingen, wedstrijden en leuke nevenactiviteiten.“

De golfschool en de jeugdcommissie verzorgen een fantastisch jaarprogramma voor de jeugd

Reserveren om te spelen is niet nodig. „Mede daardoor heerst er een fijne clubsfeer”, zegt clubmanager Marieke Verdouw. „De club kent een grote betrokkenheid van leden. Daarin speelt Wiebe Giesen zeker ook een belangrijke rol. Hij weet de jeugdleden goed te motiveren.” Giesen heeft een gewaardeerde aanpak. „Het moet op de eerste plaats fijn en veilig zijn en kinderen worden opgevoed om vooral zelf verantwoordelijkheid te nemen. Naast golf besteden we veel aandacht aan sociale vaardigheden, regels en etiquette, wat in deze tijd echt bijdraagt aan het opleiden van leuke kinderen.”

Iedereen is welkom op De Hoge Kleij. Kinderen die twijfelen of ze golf leuk vinden, wordt de mogelijkheid geboden om twee proeftrainingen mee te draaien. Na die twee proeftrainingen gaat de club met het kind en de ouders in gesprek. Voelt het voor beide partijen daarna goed, dan is een lidmaatschap mogelijk.

Golfclub De Hoge Kleij, Loes van Overeemlaan 16, 3832 RZ Leusden, tel. 033-4616944

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Hoge Kleij en maakt deel uit van onze commerciële bijlage ‘Sporten in de gemeente Leusden’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie