Rianne Koelewijn-van Diermen en Robert Lodema.
Rianne Koelewijn-van Diermen en Robert Lodema. Fysiotherapie Leusden
Advertorial

Sportmedische zorg én blessurepreventie bij Fysiotherapie Leusden

18 september 2023 om 20:30 Zakelijk

LEUSDEN Voor een geblesseerde sporter is de eerstkomende wedstrijd waar hij of zij weer aan mee kan doen het doel om naar toe te werken. Dan is het belangrijk om snel helderheid te hebben over de aard van een blessure. Door echografie kan Fysiotherapie-Leusden.nl adequate diagnostiek doen van klachten na sport- of beweegactiviteiten. 

Met innovatieve behandeltechnieken en methodes zorgen zij voor een snel en duurzaam herstel. Rianne Koelewijn- van Diermen is master musculoskeletale echografie en Robert Lodema is master sportfysiotherapie. Hij heeft jarenlange ervaring in sportmedische zorg bij sportclubs, voornamelijk bij voetbalvereniging Roda’46.

Het is voor sporters belangrijk om snel helderheid te hebben over de aard van een blessure 

,,Als mensen last hebben van een spier, pees of gewricht, kun je met een echo direct zien op de plek van de blessure of er schade is of niet. De echo geeft inzicht in de staat van een spier en pees, of er vocht in een gewricht aanwezig is en of er een slijmbeursontsteking is’’, aldus Robert. ,,Een innovatieve behandelmethode voor peesletsel is bijvoorbeeld shockwave therapie.”

Fysiotherapie-Leusden.nl begeleidt tevens jonge sporters en groeiende kinderen met groeipijnen tussen 10 en 16 jaar. ,,We zorgen ook voor preventie door advies te geven over schoenen, sportmaterialen, trainingsschema’s. Zo creëren we voorwaardes om verantwoord en belastbaar te kunnen sporten.”

Ook is er een leefstijlprogramma: ‘Het gezonde leven’. Een traject met de focus op drie facetten: ‘move, eat, mind’. Deelnemers worden getest, gemeten en krijgen e-learnings. Met de leefstijlcoach wordt er een persoonlijk beweegplan ontwikkeld en kan er kennis worden gemaakt met het sportaanbod in Leusden, met als doel zelfstandig te gaan sporten.

Meer informatie op www.fysiotherapie-leusden.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Fysiotherapie Leusden en en maakt deel uit van onze commerciële bijlage ‘Sporten in de gemeente Leusden’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie