Muziekvereniging Lisiduna tijdens Tast Toe met Lisiduna
Muziekvereniging Lisiduna tijdens Tast Toe met Lisiduna Leo Prast

Zaterdag 13 oktober jubileumevenement muziekvereniging Lisiduna

23 september 2018 om 15:16 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 13 oktober viert muziekvereniging Lisiduna haar 110-jarig jubileum tijdens de het jubileumevenement “De Muziekexpeditie”. Het publiek kan op Hoeve Groot Zandbrink genieten van een afwisselend programma vol muziek en geschiedenis. Verspreid over de prachtige locatie presenteren de verschillende onderdelen van Lisiduna zich zowel gezamenlijk als individueel. Daarnaast wordt de geschiedenis van de muziekvereniging tentoongesteld en wordt er een muzikale workshop gegeven. Aanvang voor de Muziekexpeditie is 19.30 uur.

Verschillende podia Het publiek gaat op ontdekkingstocht door de muziekvereniging. Het orkest en de malletband openen de expeditie gezamenlijk. Vervolgens loopt het publiek in groepen in een carrousel langs vier verschillende ruimten op Groot Zandbrink. De malletband en het orkest hebben dan een eigen podium waar ze afzonderlijk hun muziek laten horen. Naast deze twee podia is er een ruimte waar een expositie is opgesteld over 110 jaar Lisiduna. Tot slot is er een ruimte waar een muzikale workshop wordt gegeven. Het publiek leert tijdens deze muzikale expeditie Lisiduna volledig kennen. Net als de opening wordt de avond gezamenlijk afgesloten door de malletband en het orkest.

Kaartverkoop Kaarten voor het concert kosten 12.50 euro, incl. een aantal consumpties, en zijn verkrijgbaar bij slagerij Timmer (winkelcentrum de Biezenkamp), poelier Ebbelaar (winkelcentrum de Hamershof) of via muziekexpeditie@lisiduna.nl. Voor donateurs kosten de eerste twee kaarten 10 euro per stuk (daarna de reguliere prijs).

Extra: wandeling “rondom het erf” en maaltijd Voorafgaand aan de muziekexpeditie kan iedereen die wil met een gids van Groot Zandbrink een wandeling maken in de omgeving van de locatie. Tijdens deze wandeling “rondom het erf” kom je meer te weten over de monumentale boerderij Hoeve Groot Zandbrink. Deelname aan de wandeling is gratis en er wordt verzameld om 17 uur bij Groot Zandbrink. Aansluitend aan de wandeling (of voorafgaand aan het concert) kan ieder die wil tussen 18 en 19 uur genieten van een warme maaltijd met streekproducten, verzorgd door Groot Zandbrink (kosten 12.50 euro).

Aanmelden voor de wandeling en/of de maaltijd kan door een mail te sturen naar muziekexpeditie@lisiduna.nl. Je kunt je voor de wandeling en/of maaltijd niet aanmelden bij de fysieke verkooppunten (poelier Ebbelaar of slagerij Timmer).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie