Hi-5 Rythm & Blues band
Hi-5 Rythm & Blues band onbekend

Blues, Bitterballen & Bloemendal met de Hi-5 Ruthm & Blues Band. Tijd voor een Leusdens feestje!

14 oktober 2018 om 19:57 lokaal Deel je nieuws

Tijd voor een echt Leusdens feestje! De theaterstoelen weg, de bierkraan open, geweldige muziek van HI-5 Rhythm & Blues Band. Kortom, hét recept voor een geweldige zondagmiddag. Loop binnen, en kom genieten van vurige en ouderwetse lekkere rhythm & blues, doorspekt met meeslepende blues, swingende rock ’n roll en een vleugje soul en jazz.

 

Met onnavolgbare teksten en zang, scheurende tenorsax, gitaar, opzwepende drums en stuwende bas weten de ervaren muzikanten van HI-5 Rhythm & Blues bekende en minder bekende pareltjes op overtuigende wijze tot een eigen geheel te smeden. Kortom, rhythm & blues zoals het bedoeld is: vol vuur en recht uit het hart! Onder de vijf mans bezetting van de band is onder andere een saxofonist die afkomstig is uit Chicago en die in het verleden een wereldtour heeft gemaakt met de legendarische Buddy Guy. Tevens een zeer goed geschoolde, ervaren gitarist en een drummer die regelmatig met theatershows meespeelt. Kortom, alle ingrediënten voor een sfeervolle blues middag zijn aanwezig. Vanaf 16.00 uur, toegang gratis!

 

Zondag 21 oktober, 16.00 uur, gratis. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie