Wim Daniels zal een presentatie verzorgen tijdens Nederland Leest
Wim Daniels zal een presentatie verzorgen tijdens Nederland Leest Heidi Wils Fotografie

Koken met taal bij Bibliotheek Eemland

22 oktober 2018 om 15:13 lokaal

LEUSDEN Bibliotheek Eemland staat in de maand november in het teken van Nederland Leest, een landelijk evenement ter bevordering van het lezen van boeken. Het jaarlijks terugkerende evenement staat deze keer in het teken van voeding. ,,Als bibliotheek met een grote culinaire collectie, kan de Bibliotheek Eemland natuurlijk niet om dit evenement heen", aldus de organisatie.

De bibliotheek heeft daarom een uitgebreid programma samengesteld met uiteenlopende culinaire activiteiten.

KOKEN MET TAAL Op maandag 5 november presenteert Wim Daniëls een nieuwe kooktrend: koken met taal. ,,Het grote voordeel daarvan is dat je alle ingrediënten altijd bij de hand hebt: letters, woorden en zinnen. Koken met taal is een boek en een avond vol woordvondsten en woordspelletjes die gebracht worden alsof het om recepten gaat." De voorstelling begint om 20.00 uur in AFAS Da Vinci Theater. Kaartjes kosten 10 euro per stuk. 

PUBQUIZ Op zondag 11 november organiseert de bibliotheekvestiging in Leusden een culinaire pubquiz. Individueel kost deelname 3 euro. Teams kunnen zich voor 12.50 euro aanmelden. De quiz begint om 15.00 uur. 

FAMILIEGEDOE Daarnaast is op zondag 25 november de theatervoorstelling Familiegedoe te zien in De Tuin. Dit is een voorstelling van Yvonne Keuls en Pax Gritter. In het stuk neemt Keuls haar publiek mee op reis door haar leven van werk, familie, vrienden en huisdieren. Kaartjes kosten 15.00 euro. 

Het volledige programma is te vinden op www.bibliotheekeemland.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie