Ska Kinderopvang opent kindcentrum ’t Vliet met Minifestival

29 oktober 2018 om 12:14 lokaal Deel je nieuws

Ska Kinderopvang organiseert een Minifestival op 9 november van 16.00 tot 18.00 uur om de heropening van kindcentrum ’t Vliet te vieren. De locatie zal officieel worden geopend door Patrick Kiel, wethouder van Leusden. Iedereen uit Leusden en omgeving is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de vernieuwde locatie.   

Drie jaar geleden nam Ska Kinderopvang het failliet verklaarde kinderdagverblijf op ‘t Vliet over. In de tussentijd heeft de locatie een volledige make-over in Ska-stijl gekregen. Rinie Peters, regiomanager bij Ska, vertelt: “Drie jaar lang hebben we hard gewerkt aan de opbouw van het kindcentrum. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat.”

Minifestival
Tijdens het Minifestival is er voor jong en oud van alles te beleven op de locatie. Kinderen kunnen hun pop of knuffel meenemen en bij de poppendokter op bezoek. Ook worden er dansworkshops gegeven. Alle geleerde danspasjes komen goed van pas in de kinderdisco. Tenslotte kunnen de kinderen gave proefjes doen bij de techniekworkshops en de natuur komen ontdekken in de ontdektuin van Ska.

Voor de ouders staan er interessante workshops babytaal en gezonde voeding op het programma. Tussendoor kan iedereen genieten van lekkere hapjes, verse sapjes of een kopje koffie of thee bij de gezonde voedingsstand.

Spelenderwijs leren
De missie van Ska is om kinderen zelf te laten ontdekken. Dit vind je ook terug op locatie ’t Vliet. In speciale ontwikkelingsprogramma’s leren kinderen leren spelenderwijs van alles over gezond eten, techniek en de natuur. De programma’s worden ook aangepast aan de tijd van het jaar. “In de herfst gaan we met de kinderen op pad om het bos te ontdekken en kastanjes te zoeken”, vertelt Rinie. “Er wordt bijvoorbeeld met de kastanjes geknutseld, maar we leren hen ook om ze te tellen. Daarnaast wordt er veel voorgelezen en kunnen de kinderen deelnemen aan muzieklessen en zwemlessen onder bso-tijd. De ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal; onze pedagogisch specialisten houden dit goed in de gaten.”

Plekken vrij
Op kindcentrum ‘t Vliet zijn nog opvangplekken beschikbaar voor kinderen uit Leusden. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Ska.  


Bezoekadres kindcentrum ‘t Vliet:

Rondeel 120
3831 SZ Leusden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie