Kom je Pietendiploma halen
Kom je Pietendiploma halen Rechtenvrij

Haal je Pietendiploma in de Bibliotheek Leusden

22 november 2018 om 17:30 lokaal Deel je nieuws

De Bibliotheek Leusden is op zoek naar kleine Pietjes die graag hun Pietendiploma willen halen. Daarom organiseert de Bibliotheek in samenwerking met de Buurtsportcoach en Leusden Fit vrijdag 30 november een actieve middag met een parcours door de Bibliotheek. Doel van de middag is om kinderen op een leuke manier in beweging te krijgen en met taal bezig te laten zijn.

Op 30 november kunnen Pietjes in spe in de Bibliotheek Leusden komen luisteren naar het verhaal "Met opa naar de Sint". Dit verhaal van Stefan Boonen en Marja Meijer brengt iedereen in de Sinterklaasstemming.

Na het verhaal maken we de spieren even goed los en kunnen kinderen meedoen aan een parcours met sportieve opdrachten en taalopdrachten. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld letters versieren met handlettering en meedoen aan boeken-memory. Bij ieder onderdeel ontvangen de deelnemers een letter. Die moeten ze goed bewaren, want al die letters bij elkaar vormen een woord. En dat woord is nodig om dat felbegeerde Pietendiploma te halen. Gelukkig zijn er Buurtsportcoaches en échte Pieten aanwezig om de kinderen met de opdrachten te helpen.

Deze activiteit is 30 november in de Bibliotheek Leusden en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De activiteit is gratis te bezoeken, maar het is wel nodig om je van tevoren aan te melden via www.bibliotheekeemland.nl. Deze middag wordt in samenwerking met de Buurtsportcoach en Leusden Fit georganiseerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie