Tom en Anne doen mee aan de Mummie-wedstrijd
Tom en Anne doen mee aan de Mummie-wedstrijd femke lauxtermann

Word de beste mummie van Leusden en de held van je klas!

1 maart 2019 om 11:47 lokaal Deel je nieuws

De Bibliotheek Leusden is op zoek naar mummies! Kinderboekenschrijfster Tosca Menten komt namelijk op bezoek. Zij is de vrouw achter Dummie de Mummie en heeft rondom dit populaire personage een leuke show gemaakt. Deze voorstelling is op 3 juni gratis te bezoeken voor winnaars van de Mummie-wedstrijd van de Bibliotheek Leusden.

Meedoen is eenvoudig, je hebt een volle wc-rol en een fototoestel of mobiele telefoon nodig. Wikkel jezelf of een vriend in, in wc-papier en maak een foto bij de fictieve boektitel: “Dummie de Mummie op expeditie in Leusden”. Stuur de foto’s naar 06-   of f.lauxtermann@bibliotheekeemland.nl met je naam en het telefoonnummer van een ouder of verzorger erbij.

De makers van de leukste foto’s worden met hun hele klas uitgenodigd voor een bezoek aan Tosca Menten in de Bibliotheek Leusden.

Zit je nou even krap in je wc-papier, geen nood! Gratis rollen af te halen in de Bibliotheek Leusden (zolang de voorraad strekt natuurlijk). Daar vind je ook een flyer met meer informatie. De Bibliotheek Leusden heeft Tosca Menten uitgenodigd in het kader van de kinderjury die op 6 maart aanstaande start. Naast de Mummie-actie kunnen kinderen ook weer lid worden van de jury en laten weten wat hun favoriete boek is van 2018. Ook zij maken kans op een leuke beloning voor hun harde werk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie