R2M Sports Leusden breidt zich uit

2 september 2019 om 11:26 Recreatie Deel je nieuws

Na het vertrek van dansschool Born to Dance op ’t Koendert zijn Studio Pauline en R2M Sport verder gegaan in een vernieuwde studio op dit adres. Studio Pauline, bekend van danslessen voor kinderen, en R2M Sports, bekend van sportlessen in groepsverband, bieden onder één dak veel mogelijkheden.

R2M Sports, met Ruby Pahladsingh als eigenaresse, heeft inmiddels een uitgebreid programma met verschillende groepslessen op het rooster.
'Er zijn vele mogelijkheden: van Zumba tot Boksfit, maar ook Yoga! Daarnaast zijn er lessen, die we zelf hebben ontworpen: R2M BodyFusion, R2M BBB en R2M Shaping. R2M focust zich op de sporters en de inhoud van de lessen. Dit is de reden dat wij veel lessen zelf ontwikkelen met o.a nummers die in trek zijn maar ook de oefeningen en choreografiën maken we op maat. Binnen de organisatie en bij de sporters is de sfeer open en toegankelijk. Dit zie je ook terug in de lessen. R2M Sports is een prachtige professionele sportclub geworden, waar de leden graag in beweging komen. Dit motiveert mij en mijn team enorm. Sporten moet leuk zijn!'

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie