Nicky en Jessie Kroon
Nicky en Jessie Kroon Marisa Elisa

Lezing The zero waste project in de Bibliotheek Leusden

2 oktober 2019 om 13:38 Overig Deel je nieuws

Hoe gaat dat, een levensstijl zonder afval? Jessie Kroon, bekend van het boek en de blog 'Het zero waste project', geeft een lezing over het onderwerp in de Bibliotheek Leusden. De lezing is op donderdag 17 oktober om 20.00 uur.

Nicky en Jessie Kroon leven sinds 2014 zero waste, zonder afval dus. Wat begon als project voor een maand, is inmiddels uitgegroeid tot een jarenlang project en lifestyle! Op hun blog laten de zusjes zien hoe ze dat doen (naast full-time banen) en geven ze tips voor een duurzamer leven. En dat allemaal zónder in te leveren op comfort, stijl of leuke dingen. Inmiddels is ook hun boek The zero waste project verschenen. Doei wegwerp-koffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hallo vintage winkels en betere wereld!

Tijdens de lezing over The zero waste project, op donderdag 17 oktober om 20.00 uur in de Bibliotheek Leusden, krijgen bezoekers praktische tips die zij direct toe kunnen passen. Er is geen entree maar een vrijwillige gift wordt zeer op prijs gesteld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie