Team TTE
Team TTE Richard Molle

Team TTE/TMS beste Nederlandse club op Dutch Open in Eindhoven.

9 maart 2020 om 20:53 Vechtsporten Deel je nieuws

Coaches Richard Molle en Tommy Ruiling zijn Ryer van Erkelens,  Jesse van Vulpen,  Britt Huber,  Amy Mink, Milan Molle en Sasja van Wanrooij en Nigel Timers naar Dutch Open in Eindhoven.

Voor Nigel was het Dutch Open niet wat we hadden gehoopt. In de 1e partij tegen Rusland bepaalde de Rus het spel. Nigel komt niet verder dan de voorrondes.

Het zat Ryer niet mee. De partij tegen Zweden liep niet lekker. Hoewel de 1e ronde nog prima verliep, verloor Ryer gaande de wedstrijd het vertrouwen. Ryer komt niet verder dan de voorrondes.

Britt begon haar toernooi tegen Frankrijk. Gelijk in het begin wist haar tegenstander met 3 trappen punten te maken. Britt wist de verdediging goed dicht te houden zodat pas in de laatste ronde beide spelers ruimte kregen om te scoren. Britt bleef tot de laatste seconde aanvallen en het haar tegenstander lastig te maken. Helaas was het niet genoeg.

Amy wist met maar liefst 34-9 haar Franse tegenstander in de voorronde te verslaan. In de kwartfinale tegen Engeland wist ze zich in de laatste ronde te herpakken en wint ze deze wedstrijd. In de halve finale tegen Duitsland wist Amy haar tegenstander te verslaan met point gap. In de finale tegen Frankrijk was Amy degene die de wedstrijd goed onder controle had en wint ze goud.

Sasja begon haar toernooi tegen Spanje en wint ze 7-2. In de kwartfinale tegen Duitsland kwam Sasja vanaf het begin voor te staan. In de halve finale tegen Engeland weet ze ook deze partij te winnen. In de finale tegen Belarus kwam Sasja wat te kort en leverde dit toernooi haar 2e zilveren medaille op rij op.

Milan begon zijn toernooi tegen Griekenland. Na een rustige 1e ronde wint Milan met 28-9. In de kwartfinale tegen Frankrijk had Milan de wedstrijd goed onder controle en gaat hij door naar de halve finale. Deze halve finale vecht hij tegen Belarus. hij wint met 10-8 en in de finale tegen Frankrijk zijn beide spelers aan elkaar gewaagd en met nipt een punt verschil wint Milan Zilver.

Jesse weet zijn Griekse tegenstander met point gap te verslaan. In de kwartfinale tegen België wint hij met 16-11. In de halve finale tegen Duitsland wint Jesse door opgave van zijn tegenstander. In de finale tegen Denemarken domineert Jesse de wedstrijd en wint hij ruim met 29-11

We zijn met 7 deelnemers gegaan. 2x goud en 2x zilver en mooie resultaten. In het klassement Junioren dames einidigen we als 3e, in het klassement Junioren heren eindigen we als 4e en in het overall klassement worden we 5e van de 119 clubs. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie