Beeldmerk
Beeldmerk de Communicatiemeisjes

Burgemeester Gerolf geeft startschot tijdens Leusder Wandelfeest

5 april 2018 om 15:32 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 7 april vindt het Leusder Wandelfeest plaats op Hoeve Groot Zandbrink.Het gratis evenement is speciaal voor alle Leusdenaren die met familie, vrienden en bekenden graag een mooie route willen wandelen door Achterveld, Stoutenburg en Leusden.

Tijdens de jaarlijkse ploegdag van de hoeve kan er in het prachtige buitengebied gewandeld worden. Er zijn 3 wandelngen en een fietstocht uitgezet. 

De wandelaars zijn vanaf 09:00 uur van harte welkom op de deel waar ze voor de start van de wandeling kunnen genieten van een heerlijk kopje kofie/thee en een lekker stukje gebak Om 09:30 uur zal Burgemeester Gerolf door middel van een kanonschot de wandeldag inluiden.

Tot 11:00 uur kan er gestart worden met wandelen. Vanaf 13:00 uur staat naast het ploegveld een lekker hapje klaar en kan je genieten van het dweilorkest en de doedelzakken.

Praktische informatie: Honden mogen niet meewandelen, kom op de fiets want er is beperkt parkeergelegenheid voor auto's en download alvast de app BeleefRoutes voor informatie onderweg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie