Tast Toe met Lisiduna, een geheel Leusdens evenement

7 mei 2018 om 10:36 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 26 mei organiseert de Leusdense muziekvereniging Lisiduna ‘Tast Toe met Lisiduna’. Bij dit evenement op het Leusderend krijgt het publiek eten geserveerd terwijl ze kunnen genieten van bijpassende muziek door het orkest en de malletband van Lisiduna. De kaartverkoop is in volle gang en sluit op dinsdag 15 mei.

Lokale ondernemers

Het eten bij Tast Toe met Lisiduna is gesponsord door allerlei verschillende restaurants en winkels in Leusden. Gerda Breedijk, een van de organisatoren van Tast Toe met Lisiduna: ‘’Dit is een van de evenementen die we organiseren voor ons 110 jarig bestaan. We zijn al 110 jaar verbonden met Leusden dus willen we er ook écht een Leusdens evenement van maken. De verschillende restaurants en winkels waren gelijk erg enthousiast en wilden ontzettend graag meewerken, heel leuk!’’

Lisiduna 110 jaar

De muziekvereniging is met haar 110 jarig jubileum de oudste vereniging van Leusden. Het thema van het jubileum is ‘verbinden en verbonden’. Lisiduna is al lang verbonden met Leusden en hoopt dat ook nog heel lang te zijn. Enerzijds door haar muzikale bijdrage te leveren aan Leusdense evenementen. Anderzijds door bijzondere evenementen te organiseren en mensen te verbinden door middel van muziek.

Kaartverkoop

Op twee plekken in Leusden zijn kaarten voor Tast Toe met Lisiduna verkrijgbaar: poelier Ebbelaar (winkelcentrum de Hamershof) en slagerij Timmer (winkelcentrum de Biezenkamp). Daarnaast kunnen kaarten worden besteld via info@lisiduna.nl. Vermeld hierbij je naam en het aantal kaarten. Kaarten kosten twintig euro en dit is inclusief entree, eten en één consumptie.

Wil je op de hoogte blijven van de vereniging, houd dan de website in de gaten: www.lisiduna.nl  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie