Afbeelding
Beweging 3.0

Drie gangendiner in de gang van Sint Joseph

1 april 2021 om 13:19 Maatschappelijk

ACHTERVELD Alle bewoners en medewerkers van Sint Joseph in Achterveld hebben woensdag 31 maart kunnen genieten van een drie gangendiner. Vanwege de 1,5 meter-maatregel hebben de bewoners van het woonzorg-gedeelte dit diner samen gebruikt in de gang. 

Hier konden namelijk de tafels voldoende uit elkaar staan waardoor toch samen gegeten kon worden. Voor de bewoners van de woongroepen werd het diner geserveerd op de groep.

Dit diner werd gesponsord door een aantal mensen die iets wilde doen voor de horeca in Achterveld én voor de bewoners van Sint Joseph. De koks van de Roskam, de Hessenkar en Nog Eentje hebben in de keuken van sint Joseph het diner klaargemaakt. Er was keuze tussen een vlees- en vismenu.

Iedereen heeft volgens Esther Berends van Beweging 3.0 enorm genoten van het diner, de sfeer en het gezellig samen zijn. ,,Het lijkt wel of ik weer echt in een restaurant ben”, zei één van de bewoners. ,,Namens alle bewoners en medewerkers van Sint Joseph, dank aan iedereen die dit voor ons mogelijk gemaakt heeft.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie